Kalmar slog Norrköping enkelt

Det hann aldrig bli spännande när Kalmar kom till Norrköping, Serieledarna slog enkelt jumbon Norrköping.

Kalmar gjorde det lätt för sig och säkrade segern redan i första halvlek genom att göra tre mål på Norrköping som inte hade mycket att sätta emot smålänningarna.

Redan efter åtta minuter gjorde Cesar Santin 1-0 för Kalmar. Trots underläget kunde Norrköping inte riktigt hota Kalmar utan fick mest koncentrera sig på att försvara sig. Viktor Rönneklev gjorde ett bra jobb i Norrköping och jobbade hårt för att hålla Kalmar stången.

Efter en halvtimmes spel var det emellertid dags igen. Ett långt inkast nådde Viktor Elm som krutade in Kalmars andra mål för dagen.

Strax innan halvtid bjöd Norrköping Kalmar på 0-3. Viktor Rönneklev och målvakten Nuredin Baiku missförstod varandra varpå de krockade och bollen smet ur Baikus händer. Detta var Cesar Santin snabb att utnyttja och snappade åt sig bollen. Skottet gick via en tillbakarusande Baiku och in i mål.

Brant uppförsbacke för Norrköping i halvtid. I andra halvlek försökte Norrköping komma tillbaka men utan framgång. Trots en reducering i 62:a minuten var Norrköping aldrig nära att få häng på Kalmar.

Båda lagen kvar på samma plats i varsin ände av tabellen.

Publicerad 2008-07-13 kl 20:12