Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Kalmar stoppar stortalangen - ingen Alkmaar-flytt

AZ Alkmaar ville ha Mattias Johansson. Men förhandlingarna med Kalmar gick i kras då smålänningarna inte vill släppa sin talang.
– Det är klart att jag är besviken, säger han.

Mattias Johansson har gjort stor succé i årets allsvenska. Det har dragit till sig intresse från flera holländska klubbar.

AZ Alkmaar är den klubb som jagat 19-åringen mest, men förhandlingarna mellan holländarna och Kalmar har nu strandat. Det gör att högerbacken stannar i KFF.
– Nej, det blir inget, Kalmar vill inte släppa mig. Jag är ung och när man får en sådan här chans är det klart att man vill ta den. Det förstår vem som helst, säger Johansson till Barometern.

Du låter väldigt besviken?
– Det är klart jag är besviken, det är inte kul när du verkligen vill något och någon sätter käppar i hjulet för dig, säger han.

Smålänningarnas ordförande, Johnny Petersson, bekräftar också att klubbarna inte lyckats komma överens om en affär.
– Just nu för vi ingen diskussion om en övergång med någon förening. AZ Alkmaar kunde inte nå den affär vi ville ha. Holländarna ville ha den på ett annat sätt än oss och de kunde inte svara upp ekonomiskt, säger Petersson.

Ni har alltså fått ett bud?

– På en direkt fråga fick AZ ett bud från oss.

Nu hoppas ordföranden att Johansson ska stanna ända fram till nästa sommar. Men det är inte spelaren själv sugen på.
– Vi får väl hoppas att han (Johnny Petersson) försvinner innan mig då. Han ska väl flytta till Stockholm, säger Mattias Johansson

Publicerad 2011-08-31 kl 10:56
Annons
Annons
Annons