Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Kalmar-veteranen om krisen: ''Hört att Ferreiras ego är stort''

Problemen har slag i slag drabbat Kalmar. En av klubbens största profiler i modern tid gillar inte utvecklingen och avdramatiserar inte problemen.

- Det är olyckligt att det ha blivit så mycket på en gång, säger Kalmar-veteranen Lasse Johansson till FotbollDirekt.se.

- Jag har hört att Jael Ferriera har ett större ego än andra brassar vi har haft. Men jag har pratat med både Wastå och Rydström och på det hela taget är det ändå ganska bra stämning.

Lasse Johansson står efter tio år i Kalmar nu för första gången utanför och har då fått se en turbulens som Kalmar knappast någonsin varit ens i närheten av.
Yannick Bapupas fängelsestraff, Jael Ferreiras sociala vantrivsel, avstängningarna på både Ferreira och Marcel Sacramento och till sist Nanne Bergstrands domarkonfrontation som kan sluta med att Bergstrand själv blir avstängd.
Ja, ni hör svarta rubriker i massor för den genom åren så genomtrygga småländska klubben.

- Jag är nog lite förvånad över avstängningarna på Jael och Sacramento. Det brukar vara högt i tak i Kalmar med tider, särskilt med brassar som inte alls tar det där med tider på samma stora allvar som vi svenskar.

- Jag hoppas inte ledningen ändrar för mycket i de grundregler som gällt genom åren. Håller klubben bara fast vid vad som tidigare gällt och inte ändrar om för mycket så tror jag ändå att det här blåser över ganska snabbt.

Men det är inte bara vid sidan av som det går emot Kalmar.
Också sportsligt ser det mindre bra ut. Lasse Johansson förvånas en del över hur Nanne Bergstrand matchat laget.

- Lite nytt och något som gör mig förvånad är att Nanne ändrat om så mycket i backlinjen, det är inte alls likt honom.

Har du någonsin upplevt en större turbulens än den i dagsläget?
- Jag vet inte? Men vi har haft problem med sådana som Brima Koroma tidigare och Fabio som bara åkte hem. Och så har det väl varit lite slagsmål tidigare också. Så visst har vi tidigare i bland haft problem.

Ola Gustavsson

Publicerad 2010-03-30 kl 11:47
Annons
Annons
Annons