POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Kalmar vill förlänga med duo

Elva Kalmarspelare med utgående kontrakt - nu har klubben börjat förhandla om förlängningar. Två spelare har prioritet.

Vänsterbacken Stefan Larsson och mittbacken Markus Thorbjörnsson är de två spelare som Kalmar först och främst vill förlänga med. Förhandlingar har inletts.  

– Jo, det stämmer att vi har börjat diskutera lite. Men det är ingenting klart än, jag har inte skrivit på något nytt kontrakt, säger Stefan Larsson till Barometern.

Larsson ser själv helst en fortsättning med Kalmar och tror inte att det ska bli några problem att komma överens med klubben.

– Ja, absolut, det vill jag. Familjen trivs också väldigt bra i Kalmar så det ska nog ganska mycket till om vi inte blir kvar.

Markus Thorbjörnsson har spelat till sig en ordinarie tröja i år, och han hoppas liksom Stefan Larsson på att kunna fortsätta:

– Ja, jag har pratat lite med Svante (Samuelsson). Jag trivs väldigt, väldigt bra i laget, det har jag gjort sedan jag kom hit. Det är riktigt sköna snubbar här, säger Thorbjörnsson.  

Två av de elva spelare som har utgående kontrakt är brassestjärnorna Daniel Sobralense och Ricardo Santos. Men där har förhandlingar ännu inte kommit igång.

Publicerad 2011-05-29 kl 17:14
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå