POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/KALMAR

Kalmarsuccén jagas av italienska klubbar

Kalmar FF:s albanske landslagsmålvakt Etrit Berisha, 23, jagas av italienska klubbar.
– Ja, så är det. Det är några italienska klubbar som har visat intresse och tagit en första kontakt, säger han till FotbollDirekt.se.

Kalmars målvakt Etrit Berisha har haft ett intensivt men bra år bakom sig. Den albanske keepern var förstavalet i samtliga matcher Kalmar spelade i år. 30 i allsvenskan, en i svenska cupen och sex stycken i Europa league-kvalet. Lägg där till fyra matcher för albanska landslaget som avrundade ett fint år.

Den 23-årige målvakten har dragit till sig intresse från utländska klubbar och Berisha vet inte var han spelar nästa säsong.
– Svårt att säga just nu, säger han till FotbollDirekt.se. Jag tillhör Kalmar FF och är absolut fokuserad på att göra mitt bästa här. Men självklart finns en tanke på att ta nästa steg i framtiden.

Ryktena om utlandsintresse stämmer dock.
– Ja, så är det. Det är några italienska klubbar som har visat intresse och tagit en första kontakt. Men mer än så är det inte och det fick inte så mycket konkret att ta på i dagsläget. Men jag hoppas att jag får veta mer om detta efter nyår då januari-fönstret också öppnar.

Kontraktet med Kalmar går ut nästa gång, vet du vad din prislapp är?
– Jag har inte pratat med klubben om det men min agent har. Jag tror att ifall ett bra bud kommer, ett bud som både jag och klubben är nöjda med, så kommer det inte vara några problem. Om jag ska vara ärlig så försöker jag att inte tänka på det så mycket, för det finns inget konkret än. Vi väntar istället på att januari-fönstret ska öppna, så länge har jag allt mitt fokus på Kalmar.

Publicerad 2012-12-28 kl 16:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå