Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN/KALMAR

Försvarare lämnar Kalmar - funderar på Falkenberg

Foto: Scanpix.

Det blir ingen återkomst till Kalmar FF.
Frågan är om Rasmus Sjöstedt fortsätter i Falkenberg?
- Jag funderar på det, säger han till fotbollskanalen.se.

Inför årets säsong tog Hasse Eklund över som tränare i Kalmar FF. Då lånades Rasmus Sjöstedt ut till Falkenberg. Där har ytterbacken gjort en bra säsong och nu går avtalet ut och då blir han klubblös. Någon återkomst till Kalmar blir det inte och frågan är om han stannar i Falkenberg nu när Eklund har tagit över efter Henrik Larsson.

- Mitt avtal går ut den 31 december. Det blir inte Kalmar FF. Vi har gjort ett avslut där, de har för många ytterbackar så sett till speltid skulle det bli tuffare där, säger Sjöstedt till fotbollskanalen.se.

Kan det bli en fortsättning i Falkenberg?

- Falkenberg är absolut med i min tanke inför nästa år. Jag har fått ett kontraktsförslag som vi har kikat på. Vi ska börja prata med klubben inom en snar framtid.

Hur ser du på att Henke Larsson har lämnat?

- Jag trivdes väldigt bra med Henke. Det är en bra fotbollstränare som har en bra känsla. Han är bra på att känna hur alla mår och vad som behövs. Sedan är han en bra matchcoach.

 Är det aktuellt att följa med Henke till Helsingborg?

- Jag har inte hört något från Helsingborg. Men det är ett duktigt fotbollslag med många unga spelare. Henke är perfekt där. Det är bara att se till sig själv, jag har utvecklats mycket med Henke som tränare.

Publicerad 2014-12-01 kl 15:23

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER