POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/KALMAR

Norska storklubben ute efter Kalmars skyttekung

Thomas Andersson Borstam bekräftade för Fotbollskanalen att det finns intresse för Måns Söderqvist.
Nu skriver norska Dagbladet att Rosenborg är ute efter Kalmar-anfallaren.
– Vi fick se vilken nivå han håller när vi mötte Kalmar i en träningskamp i våras, säger tränaren Per Joar Hansen till tidningen.

César Santin kan vara på väg tillbaka till Kalmar. Samtidigt är klubben på väg att tappa anfallsesset Måns Söderqvist. 21-åringen har gjort åtta mål på 14 matcher för sitt Kalmar och har nu dragit till sig intresse från utlandet.

– Vi vet att det finns intresse och vet ju inte vad som händer i det här sommarfönstret. Det är klart att vi förbereder oss för att vi kan avyttra någon spelare också, du vet aldrig vad som händer. Det kan vara snabba ryck och det är framförallt svårt att göra allt i rätt ordning. Men vi kommer aldrig att stoppa någon spelare, säger han, sa sportchefen Thomas Andersson Borstam till fotbollskanalen.se under tisdagen.

Nu skriver norska Dagbladet att Rosenborg är ute efter Söderqvist som potentiell ersättare till Nicki Bille Nielsen – som är klar för franska Evian.

– Han är en bra spelare, ung och lovande. Vi fick se vilken nivå han håller när vi mötte Kalmar i en träningskamp i våras. Men bortsett från det vill jag inte uttala mig om huruvida en enskild spelare är aktuell för Rosenborg eller inte, säger Rosenborgstränaren Per Joar Hansen till Dagbladet.

Enligt tidningen är dock Rosenborg främst intresserat att knyta till sig spelaren som bosman, vilket skulle innebära att man enbart behöver betala utbildningsbidrag till Kalmar. 

Publicerad 2014-07-16 kl 21:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå