Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/KALMAR

Succélånet nära utländsk klubb: "Kan vara klart till helgen"

Foto: Scanpix.

Johan Bertilsson, här i Kalmars tröja

Förra året gjorde han succé i Degerfors. Nu finns det både allsvenskt och utländskt intresse för Kalmars Johan Bertilsson.

– Han är sugen på att testa sina vingar ute i Europa, säger Kalmars sportchef, Thomas Andersson Borstam, till fotbollskanalen.se.

Förra säsongen gjorde Johan Bertilsson 16 mål på 28 matcher för Degerfors i Superettan. Nu är intresset stort för Kalmarspelaren.

– Vi för diskussioner med Johan och han har fått tillåtelse att prata med andra klubbar. Det finns intresse för honom, både i Allsvenskan och utomlands, säger Kalmars sportchef, Thomas Andersson Borstam, till fotbollskanalen.se.

Bertilsson som har varit utlånad från Kalmar i flera omgångar ser alltså ut att vara på väg bort från klubben. En av klubbarna som nämnts är polska Zagblebie Lubin, och när fotbollskanalen.se pratade med Bertilsson i december framstod klubben som ett starkt alternativ.

– Vi nämner inte några klubbar men det finns flera som är intresserade. Vi har en bra dialog med Johan, han är sugen på att testa sina vingar utomlands och vi kommer inte att sätta några käppar i hjulet för honom, säger Andersson Borstam till fotbollskanalen.se.

En affär kan till och med bli klar ännu tidigare än den 6, även om Andersson Borstam poängterar att det kan svänga fort i sådana affärer.

– Det är inte omöjligt att det är klart till helgen eller i början av nästa vecka, säger Andersson Borstam.

Publicerad 2014-01-02 kl 10:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons