Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/KALMAR

TV: Rydström om Nannes ilska: "Han snedtände"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Henrik Rydström och Nanne Bergstrand - ett kärt gammalt par i Kalmar.

Men det var inte alltid så rosigt.

– Han snedtände och bara bröt spelet, berättar om Rydström om en situation 2011.

Henrik Rydström har tagit steget upp från planen till en ledarroll och Nanne Bergstrand har flyttat till Hammarby. Men under många år var duon just det: en duo.

I Fotbollskanalens Superlive-sändning från Europa League, där Rydström är en av gästerna, berättade Kalmar-ikonen om en situation mellan Ricardo Santos och Tobias Karlsson på träningen - som slutade i ett mindre krig mellan Rydström och Bergstrand.

– Pang, boom. Jag tyckte det skulle vara frispark åt Tobbe. Han snedtände och bara bröt spelet. Jag sa väl emot som vanligt, säger han och fortsätter:

– Han bara ökade i sin ilska och sa "du får byta". Så jag fick gå ut till yttermittfältsplatsen, som bestraffning för att visa att man inte säger emot Nanne. Till saken hör att jag aldrig gjorde mål, inte ens på träningarna. I nästa situation gjorde jag då mål. Och ytterligare två mål på tio minuter.

Reaktionen från Nanne?

– Nanne var så jävla arg. Han sa inget efter träningen, men dagen efter hade han genomgång inför nästa träning. Då sa han "och Henrik... ska gå en domarkurs".

Publicerad 2014-10-23 kl 20:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons