TV: Se 17-åringens drömvolley - satte 2-2 mot Norrköping

Kalmar

IFK Norrköping var på väg att ta tre poäng.
Då klippte Melker Hallberg till med en drömvolley och fastställde slutresultatet till 2-2.
- Det var en skön träff, säger han.

Efter 40 minuter tog Kalmar FF ledningen med 1-0. Måns Söderqvist drog till med ett skott utifrån som satt bakom David Mitov Nilsson. Svagt ingripande av IFK-målvakten.

Nio minuter in i den andra halvleken kvitterade IFK Norrköping Mathias Florén hittade Thorvaldsson som klippte till strax utanför straffområdet. 1-1.

Bara tre minuter senare gjorde Norrköping 2-1. Christoffer Telos skott styrdes in i mål av Mats Solheim.

I den 79:e minuten svarade Melker Hallberg för matchens prestation. Norrköping nickade ut ett inlägg ur eget straffområde. Precis utanför straffområdet stod Hallberg tog ner bollen med höger insida och klippte till direkt på volley. Bollen satt snyggt och otagbart uppe i Mitov-Nilssons vänstra hörna.

- Jag tänkte väl ta ner bollen först men den kom ner så fint så jag drog till, det var en skön träff, sade Hallberg med ett stort leende om målet som borrade sig in i krysset.
Publicerad 2013-06-17 kl 20:54