Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/KALMAR

Uppgifter: Viktor Elm klar för Kalmar FF

Foto: Scanpix

För Fotbollskanalen berättade Kalmar FF att man ikväll håller en presskonferens där man presenterar en spelare. Nu ska klubben ha bekräftat för 24Kalmar.se att Viktor Elm är klar och är den som ska presenteras.

Att Viktor Elm velat komma hem till Kalmar FF har inte varit någon välbevarad hemlighet senaste veckorna. Frågan var istället om klubben skulle hinna lösa honom från hans kontrakt med AZ Alkmaar.

Idag avslöjade Kalmar FF till Fotbollskanalen att man ikväll håller en presskonferens där man ska presentera en spelare. Nu kommer ytterligare uppgifter från sajten 24Kalmar.se som fått bekräftat att det är Viktor Elm som kommer bli presenterad.

Detta betyder i såna fall att de tre Elm-bröderna nu är återförenade i klubben igen. Senaste gången bröderna var samlade var 2008 då man tog guld.

Enligt statistiksidan Infostrada såhar Kalmar FF spelat 24 allsvenska matcher med alla tre bröder från start. Under dessa matcher har man ett poängsnitt på 2,5 poäng, något som är högre än samtliga mästares snitt efter 1960.

Publicerad 2015-03-30 kl 13:57
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons