Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/KALMAR

Viktor Elm nära Kalmar FF: "Har en positiv dialog med AZ"

Foto: Scanpix

Rasmus och David är redan hemma. Nu är Kalmar FF nära att värva hem även den tredje Elm-brodern - Viktor.
– Vi har en positiv och öppen dialog med Viktor och AZ Alkmaar, säger Kalmars fotbollsansvarige Thomas Andersson Borstam till Fotbollskanalen.

Enligt holländska Voetbal International så är Viktor Elm väldigt sugen på att flytta hem till Kalmar FF och återförenas med sina bröder. David kom hem redan 2013 och Rasmus nu under vintern, nu kan alltså även den tredje brodern var på väg hem.

– Viktor hoppas kunna återvända, sa AZ Alkmaars fotbollsdirektör till den holländska tidningen.

29-åringen kom till AZ 2012 från Heerenveen och gjort 63 matcher för klubben. Men efter sex år i Holland ska nu mittfältaren vilja återvända till Kalmar FF. Något som också bekräftas av den svenska klubben.

– Vi har fört en dialog med Viktor under en längre tid och informerat honom om läget i Kalmar och att vi gärna vill se honom här i framtiden. Sedan för vi en positiv dialog med AZ som har kontrakt med Viktor fram till sommaren nästa sommar, säger Thomas Andersson Borstam till Fotbollskanalen.

– Vi är tre parter som alla har sina intressen och har en öppen dialog, det är där vi är, fortsätter Andersson Borstam.

Är Viktor positiv till att återförenas med sina bröder som nu båda spelar i Kalmar FF?

Ja men det tycker jag. Vi har en väldigt positiv dialog med Elm.

Är det aktuellt redan det här transfersfönstret eller pratar ni om i sommar?

– När man blir så konkret så vet man inte när saker och ting händer. Det jag kan bekräfta är att vi för en positiv dialog, sedan när det blir det återstår och ser. 

– Det känns jättebra att våra gamla spelare vill komma hem och vi känner att vi har någonting bra på gång. Vi har en bra grupp men vill hela tiden spetsa den. Viktor är en väldigt bra fotbollsspelare och den dagen han vill komma hem till Kalmar så är han välkommen.

Viktor Elm lämnade Kalmar FF 2008 efter att ha vunnit SM-guld med klubben. Efteråt så har mittfältaren hunnit representera Sveriges landslag vid tio tillfällen.

Publicerad 2015-03-24 kl 08:51
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons