Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Kalmartalang hjärtsjuk: "Men mår bra"

Erik Israelsson har drabbats av hjärtproblem. KFF-talangen missar resten av säsongen. Men mår - efter omständigheterna - bra.

- Han ligger kvar på sjukhuset för undersökningar, men mår bra, säger Kalmars sjukgymnast Kjell Svensson till Barometern.

Det efter cupsemifinalen mot Hammarby i onsdags, i spelarbussen hem till Kalmar som Erik Israelsson började känna smärtor i bröstet.

- Jag åkte i egen bil hem och han ringde mig och vi hade kontinuerlig kontakt under bussresan. Jag rådde honom att åka till sjukhuset när de kom fram till Kalmar om det inte kändes bättre, säger Svensson.

Israelsson tog sig till sjukhuset, väl där har han genomgått ett flertal undersökningar och ligger fortfarande kvar för observation.

- De har tydligen sett någonting i undersökningarna och efter vad jag förstått rör det sig om en lättare överansträngning i hjärtmuskeln.

Något mer spel i år för 21-åringen blir det inte.
- Han kommer inte spela mer i år, han kommer att vila i tre-fyra veckor, sen får han genomgå vissa tester för att se så att han är fullt frisk.

Barometern: Finns det risk för att karriären är i fara?

- Jag har pratat med vår läkare, Anna Telleus och med Erik själv, och efter vad jag har förstått ska det inte vara någon fara om det inte är något värre än en överansträngning. Erik säger själv att han mår bra igen.

Publicerad 2010-10-31 kl 10:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons