POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Kamp och mållöst i Ljungskile: ''Varje poäng är viktig''

Bara 1 684 hade letat sig till Starke Arvid. De som stannade hemma missade inget när Ljungskile och Trelleborg kryssade i en mållös och händelsefattig tillställning.

- Men vi var klart närmast segern, men ibland vill inte bollen gå in. Varje poäng är dock viktig så helt missnöjda kan vi inte vara, säger Ljungskiles anfallare Niklas Löfgren till FotbollDirekt.se.

Ljungskile skapade två heta tillfällen att kunna avgöra matchen. Den första hade Löfgren som i misstänkt offside drog bollen över från nära håll.
- Dåligt gjort av mig. Där ska det vara mål men allt gick så fort och jag trodde först det var offside.

Den andra LSK-chansen kom i slutminuterna när Martin Smedberg-Dalence i ett fint läge sköt bollen klart utanför bakom en utrusande Marcus Sahlman i Trelleborgs mål.

Publiksiffran på Starke Arvid, 1 648, är den sämsta i allsvenskan sedan den 26 oktober 2006 när matchen mellan Häcken och Hammarby bara lockade 1 125.

Den fåtaliga skaran bjöds inte heller på någon större fotboll där Trelleborg mest var intresserade av att bevaka den poäng de hade från matchstart.
- Speciellt i slutet märktes det. Då var de inte så intresserade av att anfalla, menar Löfgren.

Ändå hade skåningarna en straffsituation på övertid där Fredrik Jensen gick omkull i duell med Anders Augustsson. Men domaren Jonas Eriksson valde att fria.

Publicerad 2008-09-15 kl 22:28
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå