POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
38v

Karlsson fick tillbringa nio timmar på sjukhus: "En timme kändes som två dagar typ"

Foto: Bildbyrån.

Elfsborg-yttern Jesper Karlsson befaras ha brutit armen.
Under tisdagen fick han tillbringa nio timmar på sjukhus i väntan på undersökning, enligt BT.
- Jag fick en tankeställare, säger han till tidningen.

Elfsborg befinner sig just nu på träningsläger i Bradenton, Florida. Under måndagen ådrog sig yttern Jesper Karlsson en skada och det befaras vara en bruten arm.

- Det är området runt armbågen. Jag kan inte säga exakt var för han har så ont så jag får inte röra den. Han måste till sjukhus och röntga armen och träffa en läkare. I värsta fall är det en fraktur. Mer än så vet jag inte nu, sa Elfsborgs sjukgymnast Lars Göthfeldt till BT då.

BT rapporterar nu att Jesper Karlsson under tisdagen besökte träningen med mitella och att han då hade röntgats. Men än så länge är det oklart hur illa det är med 20-åringen.

- Jag har inte fått några svar än, säger han till Borås Tidning.

BT skriver också att yttern fick tillbringa nio timmar på sjukhus innan han till slut fick åka tillbaka till övriga truppen.

- En timme kändes som två dagar typ, men jag fick se ett och annat. Det var många som hade trettio gånger mer ont än jag. Jag fick en tankeställare när jag var där, så jag ska inte klaga.

Skadan ådrog han sig i samband med att han gjorde konstsparkar under ett träningspass, då laget hade fotbollstennis på programmet, och att det var då som olyckan var framme.

- Jag har aldrig i hela mitt liv landat fel när jag gjort en bissa (bicicleta, reds. anm.) förut. Jag tror jag gjorde 40 stycken men så hände det sista sparken... Det var hetsigt och jag ville vinna. Nu hoppas jag att det läker snabbt.

Publicerad 2019-01-23 kl 07:22
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå