Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Karlsson: "Jag är inte 100 procentig"

Per Karlsson var tillbaka i AIK:s backlinje i derbyt mot Djurgården efter sin skada. Men nu berättar han att han inte var i hundraprocentigt skick.

- Nej. Jag är en bit ifrån att vara i 100 procentigt skick, säger han till FotbollDirekt.se.

Trots det fick han ändå chansen mot Djurgården. Det syntes dock tydligt att han var hämmad av sin fotskada och det verkade som om han kunde inte trycka ned foten ordentligt i gräset, vilket gjorde att han halkade en hel del.
- Jag är så besviken. Jag gjorde ingen bra match. Vi tappar för mycket boll och efter 0-1 blev det både mitt spel och hela lagets spel alldeles för nervöst.

Var du hämmad av skadan?
- Jag ska inte skylla på det men det är bara att konstatera att jag inte gjorde någon bra match.

Och inte blev det bättre av att den normalt så duktige mittbacken allt oftare blev lämnad helt ensam mot två anfallande djurgårdsspelare. Kenny Pavey gjorde allt fler offensiva utflykter och även Nisse Johansson gick allt mer framåt ju längre matchen led och där bak fick Karlsson göra det bästa av sitautionen mot framrusande Djurgårdsspelare.
- Vi anföll lite för huvudlöst emellanåt men det är sånt som händer.

Även om AIK ligger under nedflyttningsstrecket och han inte gjorde någon speciellt bra insats ser Karlsson ändå positivt på framtiden. På torsdag blir det spel på guldarenan nya Gamla Ullevi.
- Jag räknar med att kunna spela mot Göteborg också, säger han innan FotbollDirekt släpper iväg Karlsson som har nedböjt huvud mot den väntande spelarbussen.

Publicerad 2010-05-02 kl 20:07
Annons
Annons
Annons