Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Keene: "Elfsborg är en fantastisk klubb att spela för"

Elfsborg fortsätter rusta inför säsongen. Nu har James Keene skrivit nytt kontrakt, liksom talangerna Oscar Hiljemark och Niklas Hult.

– Det känns väldigt bra att vi har lyckats med att förlänga avtalen med en viktig trio för vår fortsatta satsning på att tillhöra toppen i svensk fotboll, säger Elfsborgs sportchef Stefan Andreasson till klubbens hemsida.

Elfsborg har rustat med tunga nyförvärv som David Elm och Lasse Nilsson. Men där bakom har lagets ungdomar verkligen tagit för sig. Till U21-lägret i Portugal fanns inte mindre än fyra Elfsborgsspelare med. Däribland Hult och Hiljemark.

James Keene är inte lika ung men tränare Magnus Haglund är glad att ha förlängt även engelsmannens kontrakt.

– James är en spelare som varit bra alla säsonger sedan han kom till IF Elfsborg. I och med sitt stenhårda arbete för laget i alla lägen har

James alltid en mycket hög lägstanivå, säger Magnus Haglund. Keene kom till Elfsborg 2007 och skrev på ett femårskontrakt. Det nya kontraktet gäller till 2014.

– Jag är väldigt glad över det nya kontraktet. Elfsborg är en fantastisk klubb att spela i och jag har haft en mycket bra tid här med kval till Champions League, Europa League och medalj i allsvenskan, säger James Keene.

– Det enda jag saknar är guld och det är målet den här säsongen. Jag vill vinna guld och klubben har samma ambition, något de också visat genom spelarna de plockat hit.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2011-02-20 kl 12:07

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER