Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Kennedy om besvikelsen på Michelsen: "Jag tog det med honom"

Foto: Bildbyrån

I våras pratade Jakob Michelsen öppet om att Kennedy Bakircioglu närmar sig sitt bäst före-datum.
Nu berättar Kennedy att han då blev besviken på sin tränare.
- Det var tufft när jag fick höra det, säger Kennedy i "Wenström weekly".

Det var i mitten av april tidigare i år som Hammarbys tränare Jakob Michelsen i en intervju med TV4-Sporten sa följande om klubbikonen Kennedy Bakircioglu:

Kennedy har varit en väldigt viktig spelare för Hammarby under många år, men hans bäst före-datum närmar sig. Det kan alla se och Kennedy vet om det också.

Uttalandet skapade rubriker i media, men också reaktioner internt. Kennedy själv blev besviken på Michelsen, berättar han nu i "Wenström weekly".

- Det var tufft när jag fick höra just det. Det kom spontant, utan att vi hade haft något snack om det. Han valde att säga det i media, och det tyckte jag var lite konstigt. Vi kunde haft en lite bättre dialog med varandra, säger mittfältaren i programmet.

37-åringen säger att han och tränaren har löst allt och att man pratat ut om situationen.

- Ja, jag har tagit det med honom och jag tror även att klubben haft det snacket med honom. Vi ska hålla det där mellan varandra, tycker jag. Vill man säga något kan man ta det internt.

Kennedy signerade nyligen ett nytt ettårsavtal med Hammarby, ett kontrakt som blir hans sista som spelare i klubben. Efter att överenskommelsen offentliggjordes berättade veteranen för Fotbollskanalen att han har fått sänka sin lön för att stanna, och nu berättar Kennedy hur stor sänkning det rör sig om.

- Typ 20-30 procent, säger han i "Wenström weekly".

Publicerad 2017-11-03 kl 07:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons