Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

KFF:s sportchef om Elms rådgivare: "Vill inte recensera"

Kalmar håller just nu på att förhandlar fram ett nytt kontrakt med guldgossen Rasmus Elm. På andra sidan bordet: skandalomsusade Martin Klette.
- Vi vill inte recensera agenter eller advokater på det sättet, säger KFF:s sportchef Svante Samuelsson till fotbollskanalen.se.

Kalmar ligger just nu i segdragna förhandlingar med Martin Klette och Rasmus Elm om ett nytt kontrakt med den färske a-landslagsmannen. På måndagen avslöjade Sportbladet en rad anklagelser mot Klette. KFF har förhandlat med Klette om flera spelare genom åren.
- Det är ju ett antal spelare som har haft honom som rådgivare. När man förhandlar med en spelare så blir vi hänvisade till någon. Vi vill inte recensera agenter eller advokater på det sättet, säger Samuelsson.

Flera spelare har vittnat om problem med Martin Klette. Han ska bland annat ha stoppat spelares pengar i egen ficka. Klette har redan prickats två gånger av advokatsamfundet och är under utredning igen. Nu hoppas Svante Samuelsson på att de kan ro i land ett nytt kontrakt med Rasmus Elms signatur på så snart som möjligt.
- Det går framåt tycker jag. Det är några detaljer kvar som vi måste landa till hundra procent.

Publicerad 2009-02-20 kl 17:13