Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Kim Olsen varnar Blåvitt: ''Vi ska vinna''

Nerikes Allehandas expert Thomas Nordahl tippar att Örebro tar poäng av IFK Göteborg i kväll. En framgång? Inte för Örebro-stjärnan Kim Olsen som inte är nöjd med annat än seger borta mot guldfavoriten.

- Det är alltid roligt att spela på Gamla Ullevi. Jag vill vinna matchen och jag tror på 1-0 till oss, säger han till Nerikes Allehanda som ett svar på att tidningens expert Thomas Nordahl är försiktigt optimistisk och tror på 1-1.

Fem segrar på sju matcher.
De senaste veckorna har gjort Örebro till ett medalj-lag och även om det är elva poäng fram till Helsingborg så känns det som att ska Örebro blanda sig i guldstriden så är det under denna period.
Och ÖSK:s fina form ser ut att hålla i sig. Kim Olsen kan inte se att något är på väg att mattas.

- Vi har bra självförtroende. Vi ska åka till Göteborg och kriga. Vi har ju verkligen spelat bra och tagit många bortavinster.

Men det finns sådant som kan bli bättre. Som att Örebro kanske varit lite för ambitiösa med att rulla boll på alla dessa undermåliga planer som fortfarande spelar många spratt.

- Spela enklare fotboll? Det är alltid att lätt att säga efteråt. Men kanske är det så att vi borde försöka spela på ett annat sätt om planen ser så dålig ut som den gjort innan, säger Olsen och syftar till Ullevis hårt kritiserade gräsmatta.

Publicerad 2010-05-13 kl 12:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons