Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
38v

Kindberg bekräftar 50-miljonersbud på Ghoddos: "Men det är inte tillräckligt"

Foto: Bildbyrån

Östersunds ordförande Daniel Kindberg bekräftar att man fått in ett bud värt 50 miljoner kronor på Saman Ghoddos.
Men det är inte tillräckligt för att ÖFK ska sälja.
- Det är inte tillräckligt mycket pengar nu när vi ska tävla i Europa League, svenska cupen och allsvenskan, säger Kindberg till Östersunds-Posten.

Det var Expressen som i går skrev att Östersunds FK fått in ett bud på Saman Ghoddos värt omkring 50 miljoner kronor, en summa som hade gjort honom till allsvenskans tredje dyraste försäljning genom tiderna.

- För mig är det kaxigt och ofattbart att de inte säljer för den summan. Det handlar om en spelare från allsvenskan och kollar du på affärerna som gjorts i allsvenskan genom tiderna skulle den här i så fall bli en av de största affärerna som gjorts, sade Ghoddos agent Nenad Lukic till tidningen.

ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg bekräftar nu Celtas 50-miljonersbud - och att man nobbat det. Kindberg säger till Östersunds-Posten att man inte har ett fast pris för att släppa Ghoddos.

- Nej, det är ingen exakt prislapp på honom. Vi har sagt att om vi får ett jättebud så måste vi överväga det över ansvar för spelaren och läget i klubben. I dagsläget är det inte ett tillräckligt bud för att han ska släppas. Det är inte tillräckligt mycket pengar nu när vi ska tävla i Europa League, Svenska cupen och allsvenskan. Med en strålande vår så kommer Ghoddos värde och pris att vara högre i sommar, säger Kindberg till tidningen.

Kindberg framhåller Ghoddos betydelse för ett ÖFK som snart bland annat möter Arsenal i Europa Leagues sextondelsfinal.

- Han är en viktig spelare i vårat lag och varit i lång tid. Vi spelade den med mest kvalificerade träningsmatchen mot det mest kvalificerade motståndet som ett svenskt lag har spelat denna försäsong i och med matchen mot Moskva igår. Och där gör Ghoddos två mål och de leder ryska ligan. Att göra två mål i en sådan match det är klart att han inte blir sämre för det. Och Ghoddos är allsvenskans bästa spelare och han ska värderas utifrån det. Han är viktig för oss och betydelsefull och kommer att göra en fantastisk vår. Det är bättre att sälja i sommarfönstret.

Kindberg menar att det finns goda chanser till att Ghoddos stannar kvar åtminstone till sommarfönstret.

- Det är trolig utveckling att Ghoddos stannar men får vi ett monsterbud så får vi värdera det i den situationen vi är i men det har vi inte fått ännu. Då ganska enkelt att säga nej, säger Kindberg till ÖP.

Publicerad 2018-01-29 kl 10:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons