Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Kindberg bekräftar prislappen på Ghoddos

Foto: Bildbyrån.

Saman Ghoddos prislapp på 50 miljoner kronor uppges ha skrämt iväg flera intresserade, italienska klubbar. Det förnekar Östersunds ordförande Daniel Kindberg.
- Jag har aldrig varit i kontakt med en italiensk klubb, säger han till Fotbollskanalen. 

Östersund-anfallaren Saman Ghoddos rapporterades under fredagen, av calciomercato.it, ha lockat till sig intressenter från Italien, däribland Chievo, men att de backat på grund av att Östersund inte velat sänka prislappen på 50 miljoner kronor. 

Östersunds ordförande Daniel Kindberg dementerar i sin tur uppgifterna om italienskt intresse och berättar att han aldrig haft kontakt med något italienskt lag. 

- Vi har aldrig någonsin pratat med någon italiensk klubb. Jag har aldrig varit i kontakt med någon italiensk klubb sedan jag gick in i Östersunds Fotbollsklubb 2005. Det ligger absolut ingenting i de där uppgifterna, säger han. 

Däremot stämmer det att prislappen är satt på 50 miljoner kronor för vinterfönstret. 

- Vi har sagt att det är prislappen och det gäller för det här fönstret. Det är inget konstigt. Det är däremot totalt felaktigt att det ska ha varit något italienskt lag som hört av sig. Det finns intresse från andra länder, men inte från några italienska lag, säger Kindberg.  

Vilka länder handlar det om?
- Det finns intresse från Tyskland, Frankrike, Belgien, Holland och England, säger han och fortsätter:

- Jag tycker inte att det är högaktuellt att han ska lämna, bara om de bjuder rätt summa. Jag tycker att Saman ska stanna för både vår skull och främst för sin skull för att göra en bra vår och sedan göra ett bra VM och därefter ta ett stort steg ut till en storklubb i sommar. Alla sommartransfers är ju bättre än januaritransfers. Det är ganska självklart.

Har du fått något konkret bud att ta ställning till?
- Nej, vi har inte fått något konkret bud under det här fönstret och förhandlar inte heller med någon klubb just nu, säger Kindberg.  

Publicerad 2018-01-13 kl 16:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons