Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Kjartansson om proffsryktet: ”Just nu är jag väldigt nöjd”

Det har pratats om intresse från Brighton and Hove Albion för Vidar Örn Kjartansson. Han själv säger att han inte har hört mer än mediauppgifterna.

Vidar Örn Kjartansson gjorde sitt tionde mål för säsongen, 1-1 mot Kalmar FF, och är därmed i delad Allsvensk skytteledning tillsammans med den nu sålda Marcus Antonsson. Under veckan har det också funnits rykten om en flytt till Brighton and Hove Albion The Championship.

- Jag har bara sett det i tidningarna. Man vet aldrig om det kommer bud. Om ett bud kommer så kommer det, men jag fokuserar inte på det. I mitt fall har det varit många rykten de tre senaste åren, många klubbar, så det är normalt.

- Det finns några intressanta lag där (i Championship). Självklart vill jag spela i England en dag, men just nu är jag väldigt nöjd.

Det var annars en svår match för Malmö FF. Kalmar FF gjorde 1-0 på hörna, och när Kjartansson kvitterade i slutet så ville Kalmar FF, som slutade spela i den situationen, ha frispark. Kalmar FF hade dessutom haft övertaget i den första halvleken.

- Vi borde ha haft i bollen bättre, och enligt min åsikt borde vi i första halvlek ha varit högre upp och pressat dem mer.

Andra halvlek blev bättre, men trots kvitteringen så var Kjartansson inte nöjd med slutforceringen innan det. 

- Inget fungerade, de hade många spelare i sin egna box och vi hade halvchanser. Jag hade två halvchanser i andra halvlek. Det är extremt varmt väder också, så du blir frustrerad.

Publicerad 2016-07-23 kl 19:21
ALLSVENSKAN