Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Kjell Jonevret intresserad av Jones

Inför förra säsongen ville Kjell Jonevrets Molde värva Jones Kusi Asare. Då blev det inget. Nu har de en ny chans när anfallarens kontrakt med Djurgården löper ut.

- Det är inte alls ointressant, säger Jonevret till FotbollDirekt.se.

Nykomlingen Molde har i praktiken säkrat spel i Tippeligan även nästa säsong. Klubbens svenske tränare Kjell Jonevret är inne på sitt andra år i föreningen och i vintras ville han ha sin adept sedan Djurgårdstiden Jones Kusi Asare till Norge. Då blev det aldrig någon affär.

- Djurgården ville inte släppa honom i det läget som de var i då. Vi värvade istället en brasse (José Mota) från Ålborg som har blivit vår toppscorer med nio mål. Men det är ett lån så vi vet inte riktigt vad som händer där, berättar Jonevret.

Jones Kusi Asare sitter på ett utgående avtal och kan efter säsongen lämna Djurgården gratis. 2005 basade Jonevret över Djurgården och anfallaren upplevde då sin bästa säsong i karriären med 12 allsvenska mål på 20 matcher från start.
- Det är en duktig spelare som jag vet vad han går för.

- Vi spelar ett 4-3-3-spel här. Jones är en bra bollmottagare och en duktig målskytt. Det är mer löpningar och fysiskt i Norge, men jag tror att han skulle klara det också. Sedan har jag ingen aning om vad Jones vill själv.

- Själva vet vi inte heller vad som kommer att hända. Vi har inte gått i mål med vilka värvningar vi vill göra.

Kjell Jonevret har ett år kvar på sitt avtal med Molde och förväntar sig att fullfölja avtalet. - Sedan vet man aldrig i den här branschen. Det hör mer till undantaget att man får vara kvar hela kontraktstiden ut. Men vi har ett lyckligt äktenskap just nu - jag och klubben.

Daniel Bogefors
FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-10-10 kl 16:21
Annons
Annons
Annons