POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Klar HBK-förlust: ''Vi släpper in för billiga mål''

0-3 mot IFK Göteborg. Halmstads tränare Janne Andersson var besviken över försvarsspelet men ansåg inte att förlustsiffrorna speglade matchen.

- Både spel- och chansmässigt var det en jämn match. Men vi släpper in på tok för billiga mål, något vi normalt sett inte gör, säger han till FotbollDirekt.se.

Det var framför allt Göteborgs två första mål som HBK-tränaren grämde sig över. I den 36:e minuten kom Robin Söder runt på kanten och spelade mycket elegant fram Tobias Hysén.

I andra halvlekens inledning var rollerna ombytta där Hysén fick fram bollen till Söder som distinkt avslutade lågt bakom en chanslös Magnus Bahne i HBK-målet.
- Samtliga försvarare var hemma på rätt sida och ändå får de in bollen. Det är inte godkänt, men sedan ska givetvis både Söder och Hysén ha cred för deras löpvilja.

När sedan mittbacken Mattias Bjärsmyr höll sig framme på en hörna i den 64:e minuten gick ridån ner för Halmstad. Anel Raskajs stolpskott var den enda farligheten som gästerna åstadkom i slutskedet på matchen.

Janne Andersson vill trots förlusten inte måla fan på väggen.
- Totalt sett gör vi absolut ingen dålig match. Ibland är marginalerna små och Göteborg har gått mållösa de senaste två matcherna samtidigt som vi hållit nollan.

- Det jämnade väl ut sig i dag, menar HBK-tränaren.

Anders Svensson
FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-09-17 kl 22:11
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå