Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Klart - Martin Andersson lämnar Djurgården

Djurgårdens mittfältare Martin Andersson lånas ut till samarbetsklubben Vasalund i superettan för resten av säsongen.

- Vi släppte Yosif Ayuba och tillbaka får vi erfarenhet i form av Martin Andersson. Det är det bästa för både Djurgården och Vasalund, säger Vasalunds klubbchef Anders Jonson till FotbollDirekt.se.

Inför säsongen 2008 värvade Djurgården duon Sebastian Rajalakso och Martin Andersson från Enköping. Den sistnämnde fick en bra start i sin nya klubb, men åkte oturligt på en svår skada i sista matchen innan sommarvilan för ett drygt år sedan. Efter det har 27-åringen haft det kämpigt. Den här säsongen har det blott blivit tre matcher i allsvenskan.

- Skulle inte Ayuba platsa i Djurgården kan han komma ner och spela med Vasalund,  men eftersom Martin är en äldre spelare så blir det mer ett förvärv för oss.

I skrivande stund är Anders Jonson inte säker på om Martin Andersson hinner bli spelklar till helgens match mot FC Trollhättan, men det är målsättningen.
- Vi har ett ungt och oerfaret lag som behöver erfarenhet. Någon som har rutin och kan alla tjuvknep. Vi vill försäkra oss om att hitta spelare som kan komplettera våra unga talanger, säger Jonson.

Publicerad 2009-07-10 kl 11:42
Annons
Annons
Annons