Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

KLART: Bangura redo för spel i AIK:s ödesmatch

På lördag möter AIK Gefle i en riktig ödesmatch i bottenstriden och nu kommer ett glädjebesked. Anfallaren Mohammed Bangura är redo för spel.

Det var samma dag som AIK skulle möta Djurgården i ett laddat derby på Råsunda som tragedin inträffade för Mohammed Bangura. Han åkte in till sjukhus med sin fru på förmiddagen för att förlösa parets barn. Det uppstod komplikationer vid förlossningen och barnets liv gick inte att rädda. Av självklara skäl stod anfallaren över derbyt samma dag och frågan om när han kommer tillbaka har varit öppen. I helgen åkte han hem till Sierra Leone för att spela en landskamp och dessutom träffa sin familj i den svåra tiden.
- Jag var med honom i Sierra Leone och träffade hans familj och så, det var bra. Sedan åkte vi tillbaka till Stockholm igen, berättar hans agent Patrick Mörk för fotbollskanalen.se.

- Han gjorde en väldigt, väldigt bra landskamp men blev lite trött på slutet. Det har ju blivit mycket.

AIK ligger på kvalplats just nu, en poäng före Brommapojkarna och Gefle som ligger under strecket. På lördag är det just Gefle som gästar Råsunda i en match som kan ha enorm inverkan på allsvenskans upplösning. Efter drabbningen återstår bara tre matcher på säsongen och nu kommer ett glädjebesked för alla AIK-fans. Bangura är redo för spel igen.
- Ja, jag tror inte att det är något större problem att spela. Han var ju bra i Sierra Leone och då var det ännu mer intryck på en gång. Det var dessutom färskare i minnet, allt som har hänt, förklarar hans agent.

Så AIK:arna kan räkna med honom?
- Han är väldigt proffsig på det sättet, och väldigt fokuserad. Han kommer nog inte att ha några problem.

Publicerad 2010-10-14 kl 12:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons