Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Klart: Broberg lämnar ÖSK: "Dags att ge drömmen en chans"

Foto: SCANPIX

Det blir ingen fortsättning för Martin Broberg i Örebro.
Mittfältaren väljer att bryta sitt kontrakt vid säsongens slut.
- Jag trivs jättebra i Örebro, men har alltid sedan jag var liten pojke haft en dröm om att få prova på spel utomlands, säger Broberg till Nerikes Allehanda.

Martin Broberg lämnade Djurgården förra sommaren för att skriva på för tre år med Örebro. I Brobergs kontrakt inkluderades dock en klausul som gjorde att mittfältaren kunde bryta kontraktet efter ett år - vilket Broberg nu valt att göra. 26-åringen lämnar ÖSK efter säsongen.

- Jag trivs jättebra i Örebro, men har alltid sedan jag var liten pojke haft en dröm om att få prova på spel utomlands. Nu känner jag att det är dags att ge den drömmen en chans, säger Broberg till Nerikes Allehanda.

- Nu har jag förhandlat med ÖSK en tid, men valt att tacka nej till deras sista bud. Jag har en stark drivkraft i att få möjlighet att spela utomlands, och det är målet när den här säsongen är över. Först och främst ska jag självklart göra mitt bästa för ÖSK den tid som är kvar.

Broberg har dock inte gjort klart med någon ny klubb ännu.

- Nej, det har jag inte. Jag har redan tackat nej till två-tre förslag. Jag har haft en fin tid i Örebro, och vill gärna vara med och bidra till en bra avslutning på säsongen. Jag känner att formen kommer mer och mer och tycker att det gått bra på slutet.

Under sin tid i Örebro har Broberg gjort tolv mål på 33 matcher.

Publicerad 2016-10-14 kl 15:40
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER