Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Klart: Försvararen återvänder till Sundsvall: "Vår prio ett"

Foto: SCANPIX.

Gif Sundsvall har landat sin drömvärvning.
David Myrestam är klar för en återkomst.
- Han var varit prio ett av nyförvärv, säger sportchefen Urban Hagblom i en kommentar.

David Myrestam vänder hem efter drygt fyra år med norska Haugesund i den norska Tippeligan. Försvararen, som främst kommer att användas som mittback, är klar för spel i allsvenskan och Gif Sundsvall, det skriver klubben på sin hemsida. David Myrestam, som spelade i klubben mellan 2009 och 2012, har skrivit på ett fyraårskontrakt med klubben.

- Vi är enormt stolta och glada över att David Myrestam och GIF Sundsvall är överens om en spännande fotbollsframtid och utveckling tillsammans. David har precis de kvaliteter som spelare och som individ som vi önskar förstärka vårt lag och vår försvarsorganisation med, säger sportchefen Urban Hagblom till klubbens hemsida.

Den 29-årige försvaren var med och spelade upp Sundsvall i allsvenskan säsongen 2011 och under den gångna säsongen har han varit en given pjäs i norska Haugesund och startat 29 matcher.

Gif Sundsvall är utan tvekan nöjda med förstärkningen som man menar varit högst upp på önskelistan över potentiella nyförvärv.

- David är ett mycket bra nyförvärv för oss och vår fortsatta satsning på utveckling av allsvenska GIF Sundsvall. Han har varit prio ett av nyförvärv hela tiden och nu har vi lyckats få honom på plats.

Myrestam själv menar att det känns som rätt läge att vända hemåt.

- Jag kommer hem till en klubb som jag hade en väldigt bra tid i och det känns helt rätt att återvända. Det är inte samma klubb som när jag lämnade utan det blir en helt ny utmaning och där jag är tänkt som mittback, vilket känns inspirerande.

Publicerad 2016-12-29 kl 13:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons