Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Klart: Gustav Svensson opereras

Nu är det klart att IFK:s Gustav Svensson tvingas till operation. Han är därmed borta i upp till två månader och missar därmed landslagets januariturné.

Förra veckan kunde vi läsa att IFK Göteborgs Gustav Svensson skulle göra en sista magnetröntgen av sin höft innan läkarna definitivt kunde förvissa sig om att en operation var nödvändig. Nu är den sista undersökningen gjord enligt eurosport.se och mittfältsgiganten kommer därmed att bli borta från all fotboll mellan 6-8 veckor. Svensson missar då landslagets januariturné – ett viktigt skyltfönster för en eventuell proffskarriär.
– Jag tror inte att det spelar så stor roll om jag missar att visa upp mig, de klubbar som har koll på mig vet mycket väl vem jag är, sa Gustav Svensson till fotbollskanalen.se förra veckan.

Svensson har under den gångna säsongen dragits med en höftskada. Tydligen har ett slitage på höften gjort så att kroppen har belastats fel och en operation är ett måste för att mittfältaren ska kunna spela fotboll i framtiden.
– Jag känner ingen smärta eller liknande, men en operation är nödvändig för att jag ska kunna ha en lång karriär. Jag tänker på framtiden, säger Svensson.

Publicerad 2009-11-30 kl 15:37
Annons
Annons
Annons