Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Klart: Han blir AIK:s nye vd: "En lycklig man"

Mikael Ahlerup. Där har ni AIK Fotboll AB:s nye vd, efter att Thomas Edselius valt att sluta.
Potentialen är enormt stor, säger Ahlerup till klubbens hemsida.

AIK presenterar nu på sin hemsida att man har gjort klart med en ny vd efter Thomas Edselius. Det blir Mikael Ahlerup som tar över.

Ahlerup har tidigare bland annat jobbat med att utveckla verksamheterna vid Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby och Orsa Grönklitt. Han börjar sitt nya uppdrag den 1 augusti 2015.

- Att efter 17 år som direktör i näringslivet och med AIK i mitt hjärta få anta utmaningen som vd känns mycket bra. Förstås medveten om att det är en rejäl utmaning, men det är också en roll jag trivs med, säger Mikael Ahlerup till AIK:s hemsida.

 

- Jag lockas av styrelsens tydliga ambition att genom en professionell ledning etablera AIK på en högre nivå. Potentialen är enormt stor och att få vara med och bidra till att utveckla AIK för framtiden gör mig till en lycklig man idag.

AIK:s ordförande Johan Segui:

- AIK Fotboll får en stark ledare med mångårig vd-erfarenhet från publika verksamheter. Genom att sätta själva upplevelsen i centrum samt med en stor förståelse för vad en besökare vill ha har Mikael framgångsrikt utvecklat flera verksamheter och med rejäl tillväxt som resultat. Det är en viktig egenskap för det långsiktiga arbetet för ett starkare AIK Fotboll

Publicerad 2015-07-20 kl 14:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons