POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Klart: KFF-back bryter kontraktet - karriären i fara

Foto: Bildbyrån.

Sebastian Ramhorn bryter sitt kontrakt med Kalmar FF. 
Efter stor skadeproblematik, så kan karriären nu vara över. 
- Klart att det är jobbigt, säger 22-åringen till Kvällsposten

Kalmar FF:s 22-årige försvarare Sebastian Ramhorn anslöt redan under 2012 till den småländska klubben, men var mellan 2015 och 2017 utlånad till Åtvidaberg för spel i både allsvenskan och senast i superettan. Under årens gång har backen haft återkommande knäproblem och gjorde en operation i fjol, men behöver göra ett nytt ingrepp i höst. 

Nu meddelar han att hans kontrakt bryts med Kalmar. 

- Klart att det är jobbigt att inte kunna spela. Jag har varit medveten om det ett tag att jag kanske inte kommer bli helt bra. Men jag hoppas att det kan bli bra efter nästa operation, säger försvararen till Kvällsposten. 

Enligt tidningen, så kan dessutom karriären vara i fara, då det enbart är 50 till 60 procents chans att operationen i höst blir lyckad och att han kan fortsätta att spela fotboll igen. 

- Jag känner ändå att det inte kan bli sämre än det är nu. Om det finns en chans att det blir bra så tar jag den. Inte minst för framtiden, så att det inte blir ännu värre, säger han.

Ramhorn berättade vidare att han, vid sidan av den kommande rehabiliteringen, kommer att studera ett kandidatprogram i ekonomi, men hoppas på att komma tillbaka till fotbollen igen efter den kommande rehabiliteringsperioden. 

Ramhorn har inte kommit till spel för Kalmar i år i allsvenskan och gjorde under den gångna säsongen endast två matcher för Åtvidaberg i superettan. 

Publicerad 2018-07-24 kl 17:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå