Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
49v

Klart: Omar Eddahri lämnar AFC Eskilstuna: "Lärorik resa"

Foto: Bildbyrån.

Nu är det helt klart.
Omar Eddhari lämnar AFC när kontraktet går vid årsskiftet.
- Det har varit lärorikt, det har varit kul att ta en klubb från division 1 till allsvenskan. Det är inte många som får vara med om det, säger till klubbens hemsida.

Under hösten sa Omar Eddahri till Uppsnack att han inte skulle fortsätta i AFC om laget åkte ur allsvenskan. Därefter kom Sportbladet med uppgifter att mittfältaren var klar för Djurgården.

Nu är det helt klart att Eddahri lämnar den allsvenska jumbon när kontraktet går ut vid årsskiftet och alltså inte följer med laget ner i superettan.

- Det har varit lärorikt, det har varit kul att ta en klubb från division 1 till allsvenskan. Det är inte många som får vara med om det, säger 27-åringen till klubbens hemsida.

Omar Eddahri har varit i klubben sedan säsongen 2014 och varit med under resan från division 1. Eddhari som gjort över 100 matcher i AFC-tröjan hyllas av sportchefen Azad Budak.

Omar har varit med på hela resan och blivit som en ikon för oss. Han har betytt oerhört mycket för både klubben och de yngre spelarna i föreningen.

Publicerad 2017-11-07 kl 11:51
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons