Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

KLART: Stefan Alvén ny sportchef i Djurgården

Under fredagens styrelsemöte blev det klart att Stefan Alvén tar över som ny sportchef i Djurgården.
– Det är en ära. Det finaste uppdrag man kan få, säger Alvén till fotbollskanalen.se.

Som fotbollskanalen tidigare kunde avslöja blir det Stefan Alvén som tar över som ny sportchef i Djurgården. Under styrelsemötet på fredagen klubbade man fast att den tidigare Djurgårdsprofilen tar över sportverksamheten i klubben.

– Det är en stor ära för mig att bli sportchef i Djurgården och jag kommer att ta mig an det med stor energi, säger Alvén.

Exakt vad Stefan Alvéns uppgifter som sportchef kommer att vara vet han inte riktigt själv. Utan det beslutar styrelsen senare enligt Alvén. Däremot kan de inte börja titta på förstärkningar än.
– Det är alldeles för tidigt att börja spekulera i nyförvärv i dagsläget, säger han.

För att Djurgården åter ska bli ett framgångsrikt lag och kämpa om guldet tror Stefan Alvén att klubben måste enas och tydligt göra klart om hur de står i alla frågor som berör klubben och fotbollen.
– Alla i Djurgården måste dras åt samma håll och enas, annars kommer det här inte att fungera, säger han.

Stefan Alvén spelade i Djurgården från 1995 och 1999 innan han avslutade karriären i IFK Norrköping. Tidigare har han ett förflutet i bland annat Landskrona Bois och Malmö FF. Efter karriären arbetade han som jurist och har varit verksam i Djurgården de senaste åren med bland annat juridiska frågor. Han satt även i styrelsen när Djurgården tog guld 2005.
– Jag tror att min bakgrund som jurist och i Djugården gör att jag passar utmärkt för det här jobbet, säger Stefan Alvén till fotbollskanalen.se

Publicerad 2009-11-20 kl 15:31
Annons
Annons
Annons