Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Klart: Sundsvall lånar Mauricio Albornoz

Foto: TT

Förra veckan skrev Fotbollskanalen om att GIF Sundsvalls var på väg att värva Mauricio Albornoz. I dag bekräftar klubben övergången på sin hemsida.

Sundsvall lånar Albornoz säsongen ut från Åtvidaberg. Ambitionen är att få honom spelklar redan till kommande matchen mot Djurgården.  

- Det har varit viktigt för oss att komplettera truppen med rätt kvalitéer. Vi har rekryterat en spelare som kan agera i en mängd positioner med bra allsvensk kvalité. Det är en etablerad allsvensk spelare som har spelat som mittback, defensiv central mittfältare och som offensiv central mittfältare. Med Mauricio får vi in en spelare med en härlig karaktär som blir bra för hela spelartruppen, säger GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom.

Albornoz var under vårsäsongen utlånad till IFK Göteborg, där han spelade sju matcher, varav fyra från start.

- Det känns jättebra att komma till GIF Sundsvall och det ska bli spännande och kul att få vara med under sista delen av säsongen. Jag känner Stefan sedan tidigare och har väl pratat lite med honom och GIF Sundsvall har gjort en bra vår och jag hoppas att vi kan fortsätta så, säger Mauricio Albornoz.

Publicerad 2016-07-19 kl 17:41
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER