Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Klart: Sundsvall värvar jagad islänning: "Rätt steg"

Foto: Scanpix

Han har uppgetts vara jagad av flera svenska klubbar.
Nu är Kristinn Freyr Sigurdsson helt klar för Gif Sundsvall.
- Det här är rätt steg för mig, säger islänningen i ett pressmeddelande. 

Kristinn Freyr Sigurdsson gjorde 13 mål i den isländska ligan den här säsongen, näst flest av alla spelare, och blev utsedd till ligans bästa spelare. Nu lämnar han Valur för spel i Gif Sundsvall. Den allsvenska klubben har presenterat 24-åringen.

- Vi är mycket glada och stolta att vi idag har gjort klart med Kristinn Freyr Sigurðsson. Hans kvaliteter och personlighet kommer att vara helt rätt för GIF Sundsvalls fortsatta utveckling. Extra spännande med sådana spelare som Kristinn som har sådana offensiva kvalitéer. Vi ska vara kloka med att ge han tid att få komma in i vår spelidé och med familjen i staden Sundsvall, säger sportchefen Urban Hagblom i ett pressmeddelande.

Den offensive mittfältaren har skrivit på ett treårsavtal med "Giffarna".

Jag är mycket förväntansfull att få spela med GIF Sundsvall. Jag gillar staden och allt runt klubben och självklart tränaren och spelarna. Jag tycker att laget försöker att spela fotboll på rätt sätt och att det passar mina kvalitéer som spelare. Jag tycker också att det här är rätt steg för mig och min karriär och jag ser verkligen fram emot att dra igång, säger Sigurdsson.

- Jag är en offensiv mittfältare som är trygg med boll och är en bra passningsspelare. Jag hoppas att kunna bidra med fler mål till laget och kunna hjälpa GIF Sundsvall att bli framgångsrika.

Publicerad 2016-11-15 kl 10:29

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER