POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Klartecken för Stiller - siktar mot premiären

2010 års säsong för Hannes Stiller tog slut i förtid på grund av skada. Men nu är han med stormsteg på väg tillbaka.

- Jag har lite grand kvar av smärtan i magen men mot slutet av den senaste veckan var jag med fullt ut i träning, säger Hannes Stiller till FotbollDirekt.se och låter riktigt positiv.

Stiller spelade bara sporadiskt den senaste säsongen för IFK Göteborg och till största delen berodde det på magproblem. Men efter en höftoperation har smärtan i magen avtagit.
- Jag har kvar lite grand av smärtan i magen men det blir bättre och bättre för varje dag, vilket är positivt.

- Det som gjordes under operationen var att öka rörligheten för att musklerna kring magen inte ska belastas så mycket, säger Stiller.

Han är snudd på tillbaka i full träning och ser säsongen an med tillförsikt.
- Jag behöver lite mer rehabpass i veckan men är mer eller mindre inne i full träning och mitt mål är att komma i full form till seriestart. Jag gjorde ett konditionstest i förra veckan och det var skönt att få veta att lungorna fungerar som de ska.

- Tidsmässigt skulle jag vara tilbaka i slutet av januari och vi är ju där nu och det har till och med gått lite snabbare än förväntat, säger Stiller.

Stiller har inte haft någon helt skadefri säsong de senaste åren men några planer på att ge upp har han aldrig haft.
- Nej. Jag har aldrig ens haft den tanken. När jag fick höra att läkarna varit positiva hela tiden att jag ska bli bra, så har jag jobbat på. Men fortsätter problemen så kanske man blir att fundera.

Och säg det onda som inte har något gott med sig! Stiller har beslutat sig för att bli mer lyhörd mot sin kropp och kan tänka sig ta mer smärta för att bli bättre.
- Ja. Jag har bestämt mig för att vara mer noggrann mot min kropp och när smärtan går över ens viss gräns. Man får pressa sig lite grand men inte för mycket. Och inte döva smärtan med preparat, utan hellre avstå spel om jag har för ont.

Publicerad 2011-01-23 kl 16:35
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå