Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Klubbarna rycker i Lantz: "Tackat nej till fyra hittills"

Marcus Lantz är het på marknaden.
Inom någon vecka kommer framtidsbeslutet.
- Jag har tackat nej till fyra klubbar hittills, säger han till fotbollskanalen.se.

I höstas bestämde sig mittfältaren och Helsingborg för att gå skilda vägar, sedan man inte kunnat enas om en förlängning av hans kontrakt. Men 35-åringen känner att han har minst ett par säsonger kvar i kroppen, och lagen har stått på kö för att värva honom. Både här hemma och utomlands.

- Jo, fyra lag har jag tackat nej till. Det har varit i Sveriges högstaliga och i Danmarks. För mig är det en boost för självförtroendet. Man blir stolt över att så många fortfarande vill ha en, säger Lantz till fotbollskanalen.se.

Före jul kunde fotbollskanalen avslöja att Mjällby var en av föreningarna som fått nobben av balansspelaren. Vilka de övriga är vill han inte berätta.

- Nej, av respekt för dem håller jag det för mig själv. Men alla som jag sagt nej till vet att jag varit hedrad av deras intresse.

Varför har du inte skrivit på för någon av de fyra klubbarna?
- Det har handlat om helheten. Än så länge har inget av erbjudandena passat så bra att vi velat lyfta familjen från Helsingborg, säger Lantz.

När tror du att allt är klart?
- Inom någon vecka eller två är det nog dags att bestämma sig för något. Målet har hela tiden varit att veta vad som ska hända innan januari tagit slut.

Tills vidare har Lantz inlett försäsongsträningen på egen hand, i takt med att de flesta lagen laddar inför sina säsongsstarter.

Publicerad 2011-01-14 kl 18:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons