POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Klubblös efter tiden i Aston Villa - nu ska mittfältaren träna med AIK

Foto: Bildbyrån.

Khalid Abdo spelade över fem år i Aston Villas olika ungdomslag
Nu ska mittfältaren träna med AIK.
- Han är offensivt balanserad och bollskicklig och vi ser fram mot att titta på honom hos oss, säger AIK:S chefsscout Tobias Ackerman på klubbens hemsida.

Den 21-årige mittfältaren Khalid Abdo lämnade i november 2012 Göteborgsklubben Lärje-Angered för att spela ungdomsfotboll i Aston Villa. Abdo har sedan dess tillhört klubbens akademi och reservlag (totalt 47 matcher Premier League 2 sedan ankomsten) och även fått chansen att träna med klubbens A-lag – men sedan i somras är han klubblös.

Nu ska Abdo försöka imponera på AIK:s ledning. På sin hemsida skriver den allsvenska serieledaren att Abdo nu ska provträna med klubben, på obestämd tid, med start i dag.

- Khalid är en spelare som vi vill värdera i vår egen verksamhet för att fatta beslut om. Han är offensivt balanserad och bollskicklig och vi ser fram mot att titta på honom hos oss, säger Tobias Ackerman som är chefsscout i AIK, i en kommentar på klubbens hemsida.

Värt att notera är dock att AIK inte kan göra en eventuell värvning innan nästa transferfönster öppnar. Nytt för i år är nämligen att det är totaltstopp för registrera kontraktslösa spelare efter den 11 augusti. Däremot kan man plocka in spelare som inte har något kontrakt mellan de båda fönstrena, 5 april-14 juni.

Publicerad 2018-09-10 kl 10:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå