Knapp IFK-seger mot division 3-lag

Visst blev det seger för IFK Göteborg mot det spanska division 3-laget CD Banyoles, men bara med 2-1.

- Sedan fanns det en del efter paus vi tar med oss. Totalt sett kan vi dock betydligt bättre än så här. säger tränare Stefan Rehn till klubbens hemsida.

Kanske spelade också underlaget IFK Göteborg ett spratt. Trots att laget befinner sig på träningsläger i Spanien fick Blåvitt spela matchen på konstgräs.
- Det är inte riktigt därför vi åker söderut så här års, säger Rehn och suckar.

Efter en mållös förstahalvlek vaknade IFK till efter pausvilan. Ragnar Sigurdsson nickade in 1-0 och Robin Söder ökade på ledningen på en målvaktsretur.
- Sedan får de tyvärr reducera ganska snabbt till 1–2 och därefter faller vi stundtals tillbaka till första halvleks spel, berättar Rehn.

Publicerad 2009-03-13 kl 08:34

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.