Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Komac kontrakt med Dif går ut i sommar - förhandlingarna går trögt

Är Andrej Komac förlorad för Djurgården? Klart är i alla fall att parterna inte ens är nära varandra, trots att Komacks kontrakt går ut om 14 veckor.
- Ingenting har hänt ännu. Vi förhandlar men har inte kommit så långt, säger Andrej Komac.

Djurgårds-spelaren frustreras över att så lite hänt. Slovenen målar upp saktfärdiga förhandlingar och verkar tror att chansen till att han förlänger är mindre än femtio procent.

- Jag vet inte vad jag ska säga om det? Det har som sagt inte hänt någonting. Allt går långsamt och mitt kontrakt går ju ut i juni - så något måste hända innan säsongsstarten.

Hur ser du på andra klubbar? - Det är klart att jag tittar på andra klubbar också, det vore konstigt annars.

Hur är intresset? - Jag vet att klubbar är intresserade men jag har ännu inte fått något konkret erbjudande.

Andrej Komac har annars börjat säsongen bra och vart en startman vid i stort sett samtliga tillfällen så här långt - både som nummer 10 och defensiv mittfältare.
Själv är han inte överraskad över att hans status ser ut att ha växt, trots att han tidigare sagt att han överväger att lämna Djurgården när kontraktet går ut i sommar.

- Varför skulle jag vara överraskad? Jag har ju varit en ordinarie spelare sedan jag kom till Djurgården.

Men helt självklart är det inte med tanke på att din framtid är så osäker?
- Jag tycker det är logiskt att bästa laget spelar och jag har ju haft förtroendet tidigare.

Kan du jämföra dig själv med i fjol? - Det är svårt att göra det. Vi hade en svår säsong. Men det känns bättre i år. Om du frågar om hur jag ser på mig själv så känner jag mig ganska nöjd. Jag har gjort mål och fått spela från start i nästan alla matcher.

Vad har Djurgården för kapacitet i år? - Det är svårt att säga. Vi har förlorat några bra spelare och inte fått så mycket nytt. Men jag föredrar 4-3-3 och jag tror att vi i alla fall kommer att lyckas bättre än förra säsongen.

Är toppfyra orealistiskt? - Jag tycker inte att man ska prata för mycket. Låt oss börja säsongen först så får vi se. Det viktiga är att alla jobbar hårt och att vi lyckas bättre än förra säsongen. Hur långt det räcker får vi se.

Publicerad 2009-03-10 kl 13:10
Annons
Annons
Annons