Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Konkurrensen kan tvinga Alexandersson bort från Blåvitt

Daniel Alexandersson är på väg att duka under i den hårda konkurrensen i IFK Göteborgs anfall. Nu funderar han på att lämna klubben.

- Jag konkurrerar med en sådan som Tobias Hysén. Jag måste vara realist också, säger Alexandersson till sportsday.se.

Daniel Alexandersson kom till IFK Göteborg som en lovande talang från Elfsborg inför säsiongen 2008 och värvades för ett miljonbelopp. Men tiden i "Blåvitt" har blivit allt annat än lyckosam för "lill-Alex". Dels har skador stoppat hans framfart men samtidigt har han också haft svårt att göra sig gällande i den konkurrens som finns i klubben. Och från tränarhåll har han fått veta att det inte ser ljusare ut till nästa säsong vad gäller hans möjligheter till spel.
- Jag har haft ett möte med Jonas Olsson och Teddy Olausson och de sade att det blir tufft för mig nästa år. Det inser jag också men vill fundera lite till. Inget är bestämt ännu.

Ett år återstår på kontraktet med "Blåvitt" men Göteborgsklubben har tillåtit Falkenberg att samtala med Alexandersson.
- Vi har inte kommit så långt i diskussionerna, så jag vet inte alls hur det blir, säger Alexandersson till sportsday.se.

Han har tidigare spelat för Falkenberg, som gör en satsning på nästa säsong, då klubben värvat Emil Jensen från Halmstad och talangen Christoffer Carlsson från Landskrona.

Publicerad 2009-12-12 kl 13:41
Annons
Annons
Annons