POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Kontraktet brutet - anfallaren lämnar Mjällby: "Var personliga och sociala skäl"

Peter Gitselov lämnar Mjällby med omedelbar verkan.
- Det var personliga och sociala skäl. Jag återvänder till familjen som är i Ryssland, säger han.

Mjällby och anfallaren bestämde sig i dag för att gå skilda vägar. Gitselov är fri att göra och spela var han vill. Båda parter säger att det inte är några ”bad feelings”.

- Vi har brutit kontraktet med omedelbar verkan. Det är en diskussion som vi har fört mellan varandra en längre tid, säger Mjällbybasen Jörgen Martinsson.

Gitselov värvades till den allsvenska premiären 2010. Hans uppdrag var att göra mål. Men efter mer än ett år har det bara blivit två allsvenska baljor.

- Det har inte med klubben eller spelarna att göra. Jag har trivts bra, men det är den sociala situationen och det finns annat än fotboll, säger Gitselov.

Mjällby protesterade inte och släppte anfallaren. Enligt klubben var det oundvikligt men man vill inte gå in närmare på detaljerna. Bara bekräfta vad som hänt.

- Det blir bäst för båda parter vi har som sagt snackat om det en tid, säger Martinsson.

Gitselov lämnar inte för någon ny klubb i ryska ligan. Men han utesluter inte att det kan bli spel snart igen.

- Jag har inte tänkt på det och har inget klart. Men det kommer säkert att bli någon fotboll för mig, vi får se vad som händer, säger Gitselov.

Han understryker att det inte har varit något groll med varken Mjällby eller alla omkring klubben. Skilsmässan berodde helt på hans familjesituation.

- Jag vill verkligen tacka klubben, spelarna och fansen för all stöttning. Det har varit en fin tid här, men det gick inte i längden, säger Gitselov.

Andreas Jemn

Publicerad 2011-05-03 kl 16:55
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå