Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Kpozo ser ut att återvända till AIK i sommar: "Bäst för både han och oss"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Patrick Kpozos låneperiod i Tromsö har inte blivit lyckad.
Nu berättar den norska klubbens sportchef, Svein Morten Johansen, att 19-åringen av allt att döma återvänder till AIK i sommar.

Så sent som den 28 mars presenterade AIK att vänsterbacken Patrick Kpozo lånas ut till Tromsö. Men den 19-årige ghananen har endast fått göra framträdanden i sin norska klubb och den 20 juli går låneavtalet ut. Det ser inte ut att förlängas, hävdar Tromsös sportchef Svein Morten Johansen.

- Det enda som kan göra att han blir kvar är att han får chansen att spela, tar den och gör det bra kanske fem matcher i rad. Men som det ser ut nu, är det nog bäst både för han och för oss att han återvänder till AIK efter lånet, säger Johansen till fotbolldirekt.se.

- Vi har inte diskuterat om någon förlängning ännu. Men vi måste ta ett beslut en månad innan lånet går ut, alltså 20 juni.

Enligt fotbolldirekt.se scoutade inte Tromsö spelaren innan övergången, utan gick bara på ett tips. Laget hade bara tillgång till en vänsterback i det läget och han var småskadad.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-05-16 kl 18:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons