POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Krisande Dif stöttas från oväntat håll: "De är i skiten men det vänder"

Norrköping slog Dif och nu är läget akut. Då kommer stöd från oväntat håll:
- De är nere i skiten nu, men det är ändå Djurgården. Det kommer att vända förr eller senare, säger supertalangen Astrit Ajdarevic.

Nej, Djurgården räcker inte till så här långt.
I eftermiddags ännu en förlust och nu ser Djurgården ut att ha problem av ''IFK Göteborg-mått''.
Femte raka matchen utan seger efter 1-3 mot IFK Norrköping som nu tog tredje raka segern.
Fyra vinster på fem spelade matcher så här långt - skillnad det mot Djurgårdens verklighet som nu ser ut att vara på väg att börja koka.

Men trots att en enda poäng efter fem matcher rimligen borde sätta toppsatsande Djurgården i gungning så tror en sådan som Norrköpingsstjärnan Astrit Ajdarevic på den forna mästarklubben.

- De är nere i skiten nu, men det är ändå Djurgården. Det kommer vända för dem förr eller senare. De har individuellt skickliga spelare som kan spela bra fotboll - det märks, säger Astrit Ajdarevic till FotbollDirekt.se.

- Det är en stor klubb, ett stort lag som kommer att klara sig. Det är ändå ett spelande lag, Djurgården försöker spela fotboll, fortsätter Ajdarevic.

- Djurgården har många individuellt skickliga spelare och definitivt ett bättre lag än tabellplaceringen.

Ändå är Ajdarevic inte överraskad över att Norrköping lyckades göra det de gjorde på Stadion den här eftermiddagen.
Till sist 3-1 ser han inte som något ögonblicksverk.

- Om de andra har underskattat oss? Ja... (lång paus) Jag vet inte, jag tror ändå inte det. Man kan väl inte underskatta lag i allsvenskan?

Men trots en start som öppnar för samma höjder som Mjällby nådde förra säsongen så anser Ajdarevic att Norrköping ännu är en bra bit i från sin toppkapacitet.

- Vi är ju långt i från klara och kan bli mycket bättre. Samtidigt måste vi vara ödmjuka, vi får inte flyga iväg och tro att vi är bäst nu bara för att vi vunnit några matcher.

Och för honom själv så ser det bättre och bättre ut.
Dyrt inköpt som han är med en månadslön i 100 000-kronorsklassen så är han uppmärksammad men som han bitvis uppträdde mot Djurgården så ser nykomlingens dyrbara satsning på den förre Liverpool-talangen ut att betala sig.

- Det känns bra, jag saknar ett mål, men jag har en assist i dag igen. Jag vill vara en poängspelare, hjälpa mitt lag på det sättet.

Publicerad 2011-04-24 kl 20:02
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå