Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Kroatisk storklubb uppges jaga Avdic: "Är nog bara rykten"

Enligt flera kroatiska medier jagas Denni Avdic av storlaget Dynamo Zagreb. Men Elfsborg tar alltihop med en nypa salt.
- Det är nog ett rykte bara, säger klubbchefen Stefan Andreasson.

Tidningar i Kroatien skriver att presidenten Zdravko Mamic besökte Sverige när AIK tog emot knallelaget på Råsunda – och att intresset intensifierats sedan dess. Men varken Elfsborg eller Avdic agent Jonas Svensson vill kännas vid uppgifterna.

- Presidenten kan säkert ha varit här, det är många som följer Denni och han har ju en stark säsong bakom sig. Han skulle nog kunna vara redo för Europa redan nu och om det blir så är jag den förste att gratulera honom, men annars är vi glada för att behålla honom, säger Andreasson och fortsätter:
- Spekulationerna lär väl fortsätta till slutet av januari, antar jag. Men vi har alltså inte varit i kontakt med Zagreb.

Jonas Svensson:

- Nej, det var helt nytt för mig. Faktiskt har det varit ganska lugnt kring Denni den senaste tiden, men det är ju rätt så tidigt ännu. Vi får se vad som händer framöver.

Känns det som att Avdic var ännu lite hetare på marknaden kring våren och sommaren?
- Jo, men så är det ju. Under hösten har han haft lite känningar i baksidan av låren och kroppen har inte riktigt vara 100 procent. Men ser man på helheten har han ju gjort det fantastiskt i år, med sina 19 mål i allsvenskan.

Publicerad 2010-11-11 kl 09:02
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons