POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Krpic avgjorde - men skulle befunnit sig i rätten

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Sulejman Krpic avgjorde för AIK mot Sirius.
Men enligt Aftonbladet skulle nyförvärvet på lördagen stått inför rätta.
- Jag begärde att han skulle efterlysas och häktas. Men domstolen vägrade gå med på det, säger chefsåklagaren Luka Dabic till tidningen.

AIK:s bosniske nyförvärv Sulejman Krpic fick en bra start i sin nya klubb då han på lördagen hoppade in och satte matchens enda mål i mötet med Sirius på Skytteholm.

Men rubrikerna kring den kraftfulle anfallaren har efter ankomsten till AIK handlat lika mycket om det faktum att han, enligt Aftonbladet, står åtalad för misshandel i sitt hemland. Faktum är att han under lördagen skulle befunnit sig i rättssalen för att inleda rättegången, skriver Aftonbladet.

Till tidningen säger åklagaren Luja Dabic att man under dagen misslyckats med att få tag på Krpic (han befann sig som bekant Stockholm) och att 26-åringen inte anmält sin flytt till Sverige.

- Han var skyldig att anmäla flytten till domstolen. Vi hade kunnat bli klara med rättegången idag om han bara hade kommit, säger han.

- Jag begärde att han skulle efterlysas och häktas. Men domstolen vägrade gå med på det.

Krpic själv har hela tiden förnekat att han skulle stå åtalad för brott och via lagets assisterande tränare Nebojsa Novakovic upprepade han efter matchen samma budskap.

- Uppgifterna stämmer inte, säger Novakovic till tidningen.

I klippet ser ni höjdpunkterna från AIK:s seger mot Sirius.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-03-17 kl 23:34
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå