Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Kuhn om Jeremejeff: ”Det vet man aldrig”

Alexander Jeremejeff är fortfarande en BK Häcken-spelare, men Expressen skrev i söndags att han har bestämt sig för Malmö FF. MFF:s tränare Allan Kuhn var fåordig med sina kommentarer. 

Det har pratats om att anfallaren Alexander Jeremejeff kan byta från BK Häcken till Malmö FF, antingen i sommar eller senast när kontraktet går ut efter säsongen. Efter dagens MFF-träning förnekade Allan Kuhn inte de uppgifterna för Fotbollskanalen, när han fick en fråga om Jeremejeff.

- Det vet man aldrig.

- Men sånt ska man ta med (sportchefen) Daniel Andersson.

Malmö FF har i dagsläget fyra anfallare i truppen: Markus Rosenberg, Vidar Örn Kjartansson, Jo Inge Berget, och Teddy Bergqvist, men Berget startar på en kant och Bergqvist har aldrig spelat i Allsvenskan. Dessutom ville Malmö FF även i vintras värva en ny anfallare till truppen, redan innan Guillermo Molins lämnat.

Kuhn säger att han inte har saknat någon speciell spelartyp eller spelaregenskap under våren, trots att Malmö FF aldrig ersatta Isaac Kiese Thelins targetkvalitéer efter 2014.

- Nej, jag är rätt nöjd.

Du har inte ens känt att det behövs en target?
- Nej... En tränare vill alltid ha så många bra fotbollsspelare som möjligt, och jag har rätt många bra fotbollsspelare.  

Publicerad 2016-07-20 kl 17:03
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER