Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Kujovic avvaktar kring Bois-flytt

Tidigare Halmstadsspelaren Ajsel Kujovic kan dyka upp i Henke Larsson-tränade Landskrona Bois kommande säsong. Men denne vill ännu inte fatta något beslut.

- Vi har haft en sittning och har gjort klart för Ajsel att vi gärna vill satsa på honom, säger sportchefen Mats Aronsson till Helsingborgs Dagblad.

- Ajsel är intresserad men han vill ha lite tid till. Just nu är han utomlands och därför har vi bestämt att vi ska träffas igen efter helgerna, säger Aronsson.

Kujovic har haft en knäskada som har stoppat hans framfart och han spelade sin senaste match med Halmstad 2009.
Aronsson känner dock att han måste rycka i precis alla tåtar som finns.
- Det känns väldigt dött på marknaden överhuvudtaget. Det är många som ligger lågt. Men det är klart att det kommer att att hända en del lite längre fram. Vi får väl se vilka spelare som är lediga när de allsvenska klubbarna fått klart med sina trupper.

Aronsson hoppas också att Johan Persson ska stanna i klubben, även om denne redan har tackat nej till en kontraktsförlängning.
- Han har ju sagt nej en gång men jag ville kolla hur det låg till. Johan lät inte särskilt orolig och han står fast vid att det är spel på högre nivå som gäller.

Publicerad 2010-12-25 kl 11:56
Annons
Annons
Annons