POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

Kujovic siktar på startplats: "Var naturligt att agera inhoppare - nu vill jag spela ännu mer"

Foto: Bildbyrån.

STOCKHOLM. Emir Kujovic kom in mitt i Djurgårdens guldsäsong.
Då blev det mest inhopp, men nu siktar han på en startplats 2020.
- Det blev mer naturligt att man fick agera inhoppare. Nu vill man så klart vara med och spela ännu mer, säger anfallaren.

När Djurgården inledde säsongen 2020 på onsdagen på Kaknäs fanns inte längre Mohamed Buya Turay i truppen. Fjolårets skyttekung i allsvenskan har återvänt till Belgien och ingenting talar för att han kommer spela i Djurgården under året.

Det kan innebära att nyförvärvet från förra sommaren, Emir Kujovic, tar en större roll i anfallet.

- Ja, det hoppas jag. Som alla andra vill man spela. Som jag sa, jag kom in mitt i säsongen och det gick bra för laget och de ledde. Det blev mer naturligt att man fick agera inhoppare. Nu vill man så klart vara med och spela ännu mer, säger 31-åringen till Fotbollskanalen.

Hur är det att vara en del av det här laget från början?
- Det känns bra, det känns bra. Det är alltid svårt att komma in mitt i säsong. Jag försökte anpassa mig så mycket som möjligt och komma in bidra och hjälpa laget där det behövdes. Det blev mest att jag fick agera inhoppare och jag tyckte att det gick bra, jag gjorde det bästa av det. Men det är en helt annan grej att vara med nu från början och jag vill vara med hela vägen.

Kujovic var avslappnad efter onsdagens träning och var glad att vara tillbaka med laget.

- Det känns bra, det känns skönt att vara tillbaka. Man har saknat att vara här och snacka med alla och sen att vara ute på planen med alla, det känns skönt att vara igång igen, säger han.

Hur kändes det i kroppen att träna?
- Det känns okej. Jag har fått ett specialprogram som jag har kört med vår fystränare, så jag har kört ganska mycket själv. Men det är en sak att springa och köra gym och en annan sak att spela fotboll. Så det känns okej och det känns som en bra start. Sen ska man bygga upp det så att man är i form till cupen och allt det börjar.

Publicerad 2020-01-08 kl 19:15
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå